2010 m. kovo 20 d., šeštadienis

Meškomanijos akcija!!!

Mergaites, siūlau visoms prisijungti prie šios nuostabios ir mūsų širdims tokios artimos akcijos!!!


Taigi trumpai apie renginį:

Balandžio 24 d. - 16.00 val., Kaune visos Lietuvos mastu organizuojamas labdaros renginis skirtas visai šeimai "MEŠKOMANIJA".
Šis labdaros renginys bus skirtas paremti Lietuvos zoologijos sodą, o ypač jo vieną gyventoją, tai baltąjį lokį. Ir ne tik paremti, kiek atnaujinti šiek tiek ankščiau pradėtą judėjimą, dėl zoologijos sodo iškėlimo i žymiai erdvesnę vietą už Kauno miesto ribų, suteikiant visiems ten mažuose ir pasenusiuose garduose vargstantiems gyvūnams - normalias, erdves bei reikalavimus atitinkančias gyvenimo salygas. Jei nepavyks del iškėlimo, tai bent jau dėl renovavimo esamų patalpų.
Juk kas daugiau, jei ne mes visi kartu padėsime tiems, kurie patys sau niekuomet negalės padėti?!
Todėl šis renginys bus susietas su jau daugiau nei 108 m. visame pasaulyje egzistuojančiu "Teddy bear", Mikės Pūkuotuko ir daugelio kitu mūsų, nuo vaikystės geriausių draugų - pliušinių meškinų kultu.
Mylimiausias visų pasaulio vaikų žaisliukas – pliušinis meškiukas, tai yra tai, kas niekada nekritikuoja ir viską gali priimti taip, kaip yra iš tikrųjų. Tai yra kažkas, kas simbolizuoja visišką ramybę ir gerumą, todėl dažnai meškiukas būna tas petys, ant kurio kiekvienas, net ir suaugęs, gali išsiverkti, su juo pasidalinti didžiausiomis paslaptimis ir svajonėmis.
Tai bus vienintelė ir nepakartojama proga pamatyti visus pasaulio meškinus sukurtus žinomų Lietuvos dizainerių, menininkų, vienoje vietoje ir vienu metu.
Išgirsti šauniausius atlikėjus, lokių daineles ir murmeles, išvysti puikius vaidinimus, pasidžiaugti klounų pasirodymais, šokiais ir dar daugeliu kitų puikių dalykų, kurie lai lieka mažoje paslaptyje...
Bet kokiu atveju, tai bus puiki pavasario šventė visai šeimai, nuo mažiausio iki didžiausio visi turės ką pamatyti nuveikti ir dar ilgam prisiminti.
`
Šiame renginyje vyks rankų darbo meškiukų aukcionas. Visos lėšos, gautos aukciono metu, bus skirtos Kauno Zoologijos sodo Baltąjąm lokiui paremti.

Mergaitės, juk mes tai tikrai galime pasiūti nors po vieną teddy meškiuką tokiam kilniam tikslui!!!

Aš galiu surinkti visą informaciją apie šiai akcijai sukurtus meškiukus (reikės 3-jų kokybiškų nuotraukų, detalaus aprašymo. Meškiukas turi turėti vardą ir pasiuką. Dar reikes nurodyti pradinę kainą aukcionui.). Mergaitės iš kitų miestų gali atsiųsti savo sukurtus meškiukus man, o aš perduosiu juos akcijos organizatorei. Vilnietės irgi galės perduoti meškiukus man, kad perduočiau juos visus kartu, arba duosiu organizatorės koordinates ir galėsite atiduoti savo meškiuką patis.

5 komentarai:

  1. Tikiuosi ką nors pasiūti iki to laiko :-)

    AtsakytiPanaikinti
  2. As manau, kad taip pat turesiu ka pasiulyti,jei nespesiu naujo, tai is turimu duosiu

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dovile, Vilma, saunu, kad prisijungsite prie akcijos!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Deimante, net neabejojau, kad prisijungsi )))

    AtsakytiPanaikinti