2010 m. kovo 3 d., trečiadienis

Pardavimų ir fotografavimo kursai Vilniuje.

Na ką, mergaites, šią savaitę mums susitikti nepavyko, tai reikia aptarti kitos savaites susitikimą. Pudra jau rašė, kad kitą savaitę ir jai yra geriau. Dabar reikia sulaukti ar tinka tai mūsų fotografui ir kokia diena yra priimtiniausia.
Jei ką - tai man ir antradienis, ir trečiadienis tiktų :)

43 komentarai:

  1. Man irgi tiktų ir antradienis, ir trečiadienis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš irgi prisiderinsiu, tik nepamirškit , kad kita savaitė labai keista: ketvirtadienis kovo 11 d. - laisva, penktadienis irgi laisva...:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labiau tiktų trečiadienis :-)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O ką jeigu mes penktadienį susitiktume? Nes gi vyrai nedirbs, gal lengviau išleis mus? Nors aš tai išvis labai bijosiu dabar klausti - ir ketvirtadinį išeinu, ir šeštadienį, ir dar kitą savaitę... Siaaaaubas :-O Bet gal prisimeilinsiu, o diena man tai kaip ir nesvarbi, kad tik išleistų.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man gerai ir antradienis, ir treciadienis. O ilgaji savaitgali planuoju giminaicius aplankyti, tai nebusiu kazkiek laiko

    AtsakytiPanaikinti
  6. O kursus turbūt galima būtų dabar vadinti tik fotografavimo? Jau apie pardavimus beveik viską išpasakojau, ką žinojau. Tiesa, dar reiks nupasakoti, kaip prisijungti prie visų PayPalų ir BearPilių, nors tą irgi manau įdėti čia, kitą savaitę.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tai kada susitinkam? Laukiu nesulaukiu ziniu, nes reik vyra paruosti :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveikos.
    Marijui tinka antradienį nuo 6 arba trečiadienį nuo 5 val. Balsuojam? :)
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  9. As uz antradieni :) Iki to laiko apie PayPalus pasikalbetumem

    AtsakytiPanaikinti
  10. Tai kurią dieną renkamės? Jau kaip ir reiktų nuspręst ir šeimyną bent prieš pora dienų įspėt. Jau, rašiau-man geriau trečiadienis, bet jeigu daugiau bus už antradienį-bandysiu prisiderint.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Susirgo mano vaikiukas, tai tikiuosi nors iki treciadienio ju jausis geriau. Tai gal treciadieni darom susitikima?

    AtsakytiPanaikinti
  12. Ok, merginos, aš galiu prisitaikyti, bet turiu tiksliai žinoti šiandien, nes viską reikia sureguliuoti...

    AtsakytiPanaikinti
  13. O aš tai žinokit nebūsiu. Im-bear, ar paaiškinsi tu apie PayPalus, ebajus ir rusiškus forumus? O aš įsipareigoju čia papasakoti apie Bear pilę ir Teddy Talk forumą. Neturiu jėgų prašy vyro vėl mane leist, nes visą savaitgalį jis buvo vienas su vaikiukais, namus sutvarkė, valgyt išvirė - žodžiu, auksinis vyras. Taigi, nebeapsiverčia liežuvis jo vėl taip greit prašyt.

    AtsakytiPanaikinti
  14. Bijau, kad aš irgi nedalyvausiu šikart... Apsirgo ir Polina, ir Maksimas, ir net anyta, kuri mane išleidžia į visus įmanomus kursus.... Labai gaila praleisti fotografavimo pamokas, bet gal merginos po to naujų žinių apibendrinimą padarys... O dėl rūsų forumą, paypalą ie e-bejus aš ir čia galėsiu tave papildyti, Zhuvycia.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Nu baikit! Kur jau čia mūsų pamokėlė be pagrindinių veikėjų? :) Ir kas gi mums apie pardavimus ir prisijungimus prie visų paypalų papasakos? Juk aptarėm dar tik paklausą :). Ėėėė, mergaitės, tai gal atidedam dar savaitėlei?
    Linkėjimai pasveikti Im-bear šeimynai ;).
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  16. Man labai nepatogu, kad del manes atides ir vel kursiukus. Bet jauciuosi kaip issunkta dabar - jau dvi naktis nemiegam su mazaja... Aciu pudra, stengsimes kuo greiciau pasveikti

    AtsakytiPanaikinti
  17. Aš žinokit irgi atkritau po Kaziuko...Be to veidas ištinęs visas nuo šalčio, pleiskanoja, galvojau, kad praeis, bet šiandien atsikėlus išsigandau, nes dar prasčiau nei vakar...Tai aš irgi nesudalyvausiu, o labai labai gaila...

    AtsakytiPanaikinti
  18. Matau, merginos-bręsta kursų atidėjimas? Jei tiek daug iškrenta, gal tikrai atidedam? Juk svarbiausia-kad pamokėlė duotų kuo daugiau naudos visoms, o jei pusė nedalyvaus, tai menka čia nauda... Gaila, aišku. Mano mažiausias irgi serga, šiandien tai vos kelias valandas primigau, ir tai su prabudimais. Nors aš atlėkčiau, vyras išleistų. Tai gal po visų šventinių dienų? Gal kokį pirmadienį? Kaip jau fotografui patogiau?

    AtsakytiPanaikinti
  19. OI, pamiršau- linkiu sveikatos visiems!!!Ir geros nuotaikos!

    AtsakytiPanaikinti
  20. Deimante, man su oda kažkas neaiškaus irgi po Kaziuko daros - nepamenu jau kada tokia išsausėjus buvo - mistika kažkokia :).
    Tvarkoj tada, merginos, prainformuosiu vietinius gyventojus, kad kursiukus atidedam ;). Žiūrėkit, sveikit visi ir visos! ;)
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  21. As irgi ilindau parasyti, kad neatvyksiu. Prastai jauciuosi, tai pailsesiu, pagulesiu maksimaliai

    AtsakytiPanaikinti
  22. Merginos, jau gaunasi balabaika mum su kursai. Aš iš karto pasakau, kad kitą savaitę galėsiu tik antradienį :-( Nu nėr kas mane išleidžia, o taip noriu. Bet antradienį tai galiu. Sakau, jeigu mokytojas fotografavimo negali antradienį, gal staigiai kokią kitą temelę sumąstom? O ir apie visus PayPalus užtruks, kol pakalbėsim, galim tik dėl jų susitikt ir šiaip išsipliurpt. Tiesa, apie konkursus irgi galim papasakot. Kaip manot?

    AtsakytiPanaikinti
  23. Paskutiniais duomenimis antradienis mūsų namų gyventojams kaip ir tinka. Tai darom? :)
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  24. Irmute, žinai, pagalvojau - jei ką, aš galiu ateiti vis tiek, ir mes tavo pavyzdžiu padarytume tą Paypalo prisijungimą, pridarytume skrynšotų, ir tada čia sudėtume. O gal ponas MB galėtų ir mano konkursinį meškiuką pafotkint. :-)

    AtsakytiPanaikinti
  25. Aš paypalą jau turiu, neiškenčiau ;p. Jei kam įdomu, viską dariau pagal nuorodas čia - http://miniuzdarbis.puslapiai.lt/Registracija_PayPal.html. Dovile, žinoma atvažiuok, tik dėl fotografavimų tai su MB tartis turėtum ;).

    AtsakytiPanaikinti
  26. Ot šaunuolė, kad pasidarei. Manau, kam svarbu, irgi puikiai pasivadovaus tomis nuorodomis. O tai kaip antradienį - vėl nieko nebus?

    AtsakytiPanaikinti
  27. Aš laukiu nesulaukiu foto-pamokėlės... gal neišsibarstom, merginos, a? Susirenkam kas gali. Jei Mokytojas tik gali antradienį, tai ir susibėgam? Nors aš šiandien beveik neprašneku, bet dar geriau, daugiau klausysiuos, mažiau taukšiu :-)

    AtsakytiPanaikinti
  28. Aš tai laukiu, kol nutarsit ;) ..nes kiekvieną dieną prašytis dirbti ar nedirbti (darbe) negaliu :) Tik iki šiol nesuprantu, tai bus tie kursai ar ne?

    AtsakytiPanaikinti
  29. Mergaitės, aš tikrai nedalyvausiu, nes vakar dar su mažaja buvome su temperatura. Ir šiaip nusprendžizu, kad prisijungsiu prie jūsų, jau kai grįšiu iš Maskvos. Man jau dabar nervinė įtampa, kad nieko nespėju ir darosi baisu, kad blogai ten pasirodysiu... Taigi dar reikia pabaigti milijoną darbų. Tai linkiu jums gerai ir naudingai pabendrauti )))

    AtsakytiPanaikinti
  30. Na, nežinau, siūlau vis tiek susirinkti, ką nors nuveiksime, kap manot? Kada, gal kokią 17.00?

    AtsakytiPanaikinti
  31. Pritariu, kad renkamės bet kokiu atveju, nes gėda jau :). Vis dar labai aktualu pardavimo vietos, kainos, na ir žinoma foto ;). Vėliau dar pašnekinsiu fotografą, ar jam 17 val tiktų ;)
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  32. Iš tiesų, tai ryt turiu dirbt :( , bet jei bus kursai, tai gal kaip nors išleis... O fotografo tai mes palauksim :)

    AtsakytiPanaikinti
  33. As tai dar nezinau, bet greiciausiai galesiu. Jeigu vyras i komandiruote neiskeliaus... bet lyg ir neturetu

    AtsakytiPanaikinti
  34. Kadangi aš rytoj iš pat ryto iškeliauju, nesužinosiu baigties, bet skaitau, kad kursiukai bus, taip? Pasuksiu Pudrai ryt po pietų :-)

    AtsakytiPanaikinti
  35. Sveikutės. Nukeliam rytdienos kursiukus į 18 val., kad fotografas grįžęs pusvalandį prieš dar spėtų pilvą pripildyti ir pasiruošt morališkai :). Tai jeigu tinka, tai renkamės tada nuo 18.00 iki 18.30 ir tada pradedam. Kas jau būsit, tas būsit, kitoms pasistengsim kažkokia santrauką ar bendras mokymų išvadas pateikti, kaip manot?
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  36. Liuks! tai spėsiu normaliai dar ir dukrą į muziką nuvežt , ir į kurselius nevėluodama atlėkt.

    Auksaranke-būtinai atvažiuok, nenoriu ilgiau likti skolinga, gi 10lt už adatą turiu atiduot. Primink pati, jei netyčia išgaruos man :-)
    Iki malonaus!

    AtsakytiPanaikinti
  37. Sveikutės.
    Paskutinės žinios. Auksarankė mane informavo, kad susirgo Dovilės dukrytė. Kadangi Dovilė yra šiuo atveju pagrindinė pardavimų ekspertė, siūlau kursiukus dar kartą nukelti. Susitarsim gal kitai savaitei?
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  38. Oi, mergaitės, kaip čia man taip išėjo ju apvilti... Mažiulė mano šiandien jau daug geriau jaučiasi, nežinau,kas čia per virusas staiga buvo užgriuvęs. Kad ištaisyčiau savo klaidą, pasižadu neužilgo sudėti visą pardavimų informaciją čia.
    O kursiukus dabar išeis surengti turbūt tik po Velykų, kaip manot?

    AtsakytiPanaikinti
  39. Tai turbut ir geriausia - po svenciu. Daugiau bus galinciu :) Ir gal jau pavasaris ateis - bus daugiau ikvepimo ir noro kazkur nulekti :)

    AtsakytiPanaikinti