2010 m. balandžio 10 d., šeštadienis

Mosfair 2010 - aš grįžau ))))

Štai pagaliau trumpam prisėdau prie kompiuterio parašyti apie savo įspudžius iš parodos Mosfair 2010
Bendrai likau labai patenkinta savo kelione į Maskvą )) Aišku, nuovargis buvo didžiulis, nervinė įtampa dar didesne, bet viskas praėjo gerai. Džiaugiuosi ir kad beveik visi mano žveriukai surado naujus namus, ir kad teko pabendrauti su puikiais žmonėmis.

Negerai buvo tai, kad su kelionės pradžia sutapo teroristiniai įvykiai Maskvos metro ir , aišku, Velykos, o gal dar ir bendra ekonomikos krizė prisidėjo. Matyt dėl to per visas keturias parodos dienas buvo visai nedaug žmonių, o ypač rimtų kolekcininkų... Pagrindinai visur vaikščiojo žmonės, kurie atėjo pasikrauti gerą meškiukų ir lėlių energija, o dar padaryti daug nuotraukų ))...

Pasiūla ir meškiukų, ir lėlių buvo didžiulė, bet atkreipiau dėmesį , kad daugiausia pirko arba labai žymių teddy autorių darbus už bet kokius pinigus (prie Rinos Buše stendo pirmą parodos dieną žmonės tikrąją to žodžio prasme mušėsi dėl jos meškiukų, Džemos Kadž visi meškiai buvo išpirkti pirmą dieną ir t.t. ))), arba labai paprastus ir pigius žveriukus....

Bet vistiek geros emocijos nuo parodos ir gyvo bendravimo persverė visą negatyvą ir nuovargį! Ir jei tik turėsiu šansą (čia reikės labai-labai prašyti savo vyro :))), tai į kitą parodą su didžiuliu malonumu ir vėl važiuosiu!!!!

Šiandien į savo blogą sudėjau tik pusę nuotraukų, rytoi pasistėngsiu įdėti likusias (nors fotografavau labai mažai - vis bijojau ilgam palikti savo stendą )))

Štai kaip jis atrodė:



O visas likusias žiurėkite ČIA

3 komentarai:

  1. Todo lo que has llevado a la feria es precioso.
    Espero que lo hayas pasado bien
    besitos ascension

    AtsakytiPanaikinti
  2. Su malonumu peržiūrėjau reportažą tavo bloge, Inut! Labai būtų smagu kada išgirsti ir gyvą pasakojimą, juk apie viską nesurašysi, o taip norisi visokiausias pikantiškas smulkmenas išgirsti, meškiukų pirkimo/nepirkimo tendencijas, muštynes prie stendo ir t.t. Gal per kada nors įvyksiančius mūsų kurselius skirsim kokią valandėlę įspūdžiams/klausimams/parodos nuotaikoms aptarti?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ascension, grazias!

    Ieva, aisku, dar paplepesime apie parodele gyvai! O ir kursiuku nauju labai laukiu - jau esu pasiruosusi!!! Gal grisim prie fotografavimo kursiuku pravedimo galimybe? :) Irmut, atsiliepk )))

    AtsakytiPanaikinti